• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Свято останнього дзвоника та випускний вечір

Свято останнього дзвоника та випускний вечір

2015-05-31

/Files/images/334182246.jpg

Подвірʼя Володіївецької ЗОШ І-ІІІ ст. заповнилося радісними обличчями та щирими усмішками наших учнів, їх батьків, педагогічних працівників.

З останнім днем дитинства в школі попрощалися 7 випускників. На урочисту лінійку їх супроводжували перші вчительки та їхній класний керівник. Із сумом в очах одинадцятикласники подякували вчителям за виховання і навчання, а також попрощалися зі своїми шкільними друзями.

Гарні побажання звучали для випускників від їхніх молодших друзів – учнів 1-го класу, які пообіцяли стати їм гідною заміною.

Були підведені підсумки навчального року та нагороджені Похвальними листами найкращі учні школи. І ось, пролунав останній дзвінок, який більше ніколи не покличе випускників школи на урок. Зробивши останнє коло пошани на шкільному дворі, випускники бурхливими оплесками були проведені на останній у їхньому житті урок.

Від імені педагогічного та учнівського колективів бажаємо випускникам щасливої дороги у доросле самостійне життя. А всім учням школи – гарного, приємного літнього відпочинку. До зустрічі в новому 2015/2016 навчальному році!!

Відбувся також Випускний вечір-2015. Випускний вечір належить до тих свят, які відбуваються один раз в житті.

Кожен випускник, з радістю згадує ті чудові дні коли він лише почав ходити в школу. Напевно, кожен пам'ятає і свою першу вчительку, і перше кохання і першу п'ятірку в щоденнику. Як же це все прекрасно! За роки навчання всі подорослішали. Не впізнати скромну сусідку по парті, вечірнє плаття і завиті локони перетворили її на принцесу. Ну, а хлопчиська, тепер вони, як ніколи готові здійснювати достойні подвиги.

І ось нарешті прийшов той довгожданий день про яке мріє кожен школяр — випускний вечір. Це свято повинне запам'ятатися на все життя. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Останній урок в школі, останній дзвінок, і ось довгожданий випускний.

Перегортаючи календар, день за днем , випускники з хвилюванням чекають цього довгожданого випускного вечора. Всі випускники дивляться на все що довкола відбувається вже дорослими очима. Вони вже не ті хлопчиська і дівчата, які колись йшли в перший клас, не знаючи чого їм чекати. Це вже люди, що сповна відбулися, які готові розвиватися і зростати по життю. На цьому етапі вони вже починають замислюватися про кар'єру і про сім'ю. Але цей день вони згадуватимуть як один з перших кроків в доросле життя.

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi