• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 8 лютого відбувся загальношкільний конкурс «Тато, мама,ти і я – разом ми сім΄я»

8 лютого відбувся загальношкільний конкурс «Тато, мама,ти і я – разом ми сім΄я»

2018-02-09

/Files/images/IMG_4760.JPG

/Files/images/PC010099.JPG Пріоритетним вихованням у школі поряд з національно-патріотичним у цьому навчальному році є родинно-сімейне. В І семестрі потужний захід в рамках МО класних керівників « Це моя Україна» провела з восьмикласниками О.П.Білоока. Були запрошені батьки та матері атовців села. В січні 2018 року під керівництвом Варшко В.П. у 5 класі разом з батьками організовано свято «З родини йде життя людини».

А 8 лютого відбувся загальношкільний конкурс « Тато, мама,ти і я – разом ми сім΄я». Програму для нього склали педагог-організатор Чиж Н.П. та вчитель фізичної культури Кайтанюк О.Ф. Інтелектуальні завдання («Малюнок сім΄ї», «Доріжка ласкавих слів», «Пазли», «Казковий герой») чергувалися зі спортивними («Стрибунці», «Потяг», «Обруч», »Одягни дитину»). В конкурсі погодилося взяти участь 5 сімей. В результаті впертої, але дружньої боротьби перемогу здобула сім΄я Микулінських ( батько Руслан, мама Тетяна, сини Володимир та Роман). Цікаво, що в інтелектуальних вправах краще показала себе родина Золіних ( батько Віктор, мама Олена, сини Віталій та Артем), а в спортивних – порівну йшли сім΄я Оришків ( батько Ігор, мама Наталя, сини Олександр та Ярослав ) і родина переможців. У вправах з м΄ячем вправнішою виявилася сім΄я Галкіних – Климчуків ( батько Віталій, мати Олена, син Сергій, дочка Дар΄я). Обруч найдовше крутили мами Леся Заяць ( батько Роман, син Олександр, дочка Ангеліна) та Олена Золіна. Сім΄я Заяців швидшою стала і в «Пазлах». Учасників змагань безперервно підтримували оплесками глядачі, розважали учасники танцювального гуртка і солісти.

Оцінювало виступи конкурсантів журі в складі представників спонсорів Бугая О.Г.,Тисячної М.М., завідувача ДНЗ «Сонечко» Шевчук Г.В. та директора школи. Переможець та учасники свята нагороджені грамотами адміністрації школи та цінними подарунками від «Комінтерну-ВВ» ( директор Бень В.В.). Молодші конкурсанти частувалися солодощами від приватних підприємців Лариси Ковтун, Сергія Бугая та Юрія Тисячного.

У планах школи до кінця навчального року ще ряд заходів з родинного виховання, які поглиблюють співробітництво педколективу і сім΄ї у спільній справі – вихованні дітей.

Директор школи В.Кайтанюк

Кiлькiсть переглядiв: 352

Коментарi